Allen,

Graag stuur ik jullie deze uitnodiging door voor de TSB te Den Helder

SKZ zal er ook weer aanwezig zijn, samen met de Federatie en een aantal behoudsorganisaties

Verder een keur aan standhouders natuurlijk.

http://www.traditioneleschepenbeurs.nl/skz-stichting-kotter-zeilen/ 

Maak gebruik van de kortingscode  voor uw toegangskaart EOCTSB2017SKZ

Koffie staat klaar

cor

voorzitter SKZ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na een succesvolle eerste EOC-Traditionele Schepen Beurs in november 2016, staat de tweede gepland voor 10, 11 en 12 november 2017. Wederom het tweede weekend van november. Met dit vaste weekend hoopt de organisatie een traditie te creëren waarbij alle liefhebbers van water en watersport, en natuurlijk van traditionele schepen, elkaar treffen in Den Helder. Doet u ook weer mee? Dit jaar zal er tijdens de beurs ook aandacht zijn voor het initiatief Traditionele Ambacht Varend Erfgoed (TAVE) waarbij verschillende ambachten tentoon zullen worden gesteld.


Wij zien u graag terug tijdens het tweede weekend van november. Kaartjes voor de EOC-Traditionele Schepen Beurs kunnen aan de deur en online gekocht worden en kosten €8. Met de volgende code krijgt u €2 korting op online bestelde kaartjes! Actie code is EOCTSB2017SKZ.


Ook dit jaar zal uw kaartje geldig zijn voor het hele weekend en kunt met uw toegangsbewijs ook het Reddingmuseum en Marine Museum op het terrein van Willemsoord bezoeken.

Wilt u er een leuk weekend uit van maken en aan boord van één van de B&B schepen in de haven verblijven, dan kunt u zich daarvoor opgeven via de website of per email. 
Wilt u tijdens het evenement aanwezig zijn met uw kotter?

Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden en ligplaatsen op Willemsoord. 

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer informatie is te vinden op www.traditioneleschepenbeurs.nl

Hopelijk tot ziens in Den Helder! 

Met groet, 

Jet Sluik
Organisator
Traditionele Schepen Beurs

t. +31 631695654
e. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
w. www.traditioneleschepenbeurs.nl