Kotterweekend Middelharnis

Nautisch evenement binnenland
 Registratie gesloten
 
8
Datum: 18 mei 2018 16:00 - 21 mei 2018 10:00

Locatie: Middelharnis  |  Plaats: Middelharnis, Nederland

Kotterweekend 18 tot en met 20 mei 2018 Middelharnis.

Beste kottervrienden,

Met Pinksteren is het weer zo ver en verwachten wij jullie weer traditiegetrouw in de tramhaven te mogen verwelkomen voor een schitterend maritiem SKZ evenement.

De opzet is vertrouwd maar toch ook weer een klein beetje anders;

·       Op vrijdag ontvangst en kadeborrel gesponsord door de SKZ.

·       Op zaterdag om 10 uur palaver en aansluitend een behendigheidsproef op het Haringvliet vermoedelijk rond de Slijkplaat.

·       Hier komt het klein beetje anders, er is dit jaar een vrouwenboot die mee dingt naar de nummer 1 plaats.

·       Bij terugkomst verzamelen in de binnenhaven aan het Vingerling met aansluitend een BBQ op het terrein van de jachthaven aan de Oosthavendijk nabij het kantoortje van de havenmeester aan de overzijde van het water. Helaas geen plek op de Menheerse Werf dit jaar. Maar de organisatie zal de verwachtingen overtreffen. Wel willen we jullie vragen een eigen stoeltje mee te nemen.

·       De BBQ wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarbij naast de wisselprijs “het Wrijfhout” er ook de zogenaamde “Ballesjans-prijs” zal worden uitgereikt waarover later meer.

·       We verkassen dan weer naar het Vingerling om de dag af te sluiten met Schilvispekel aan boord van één of meerdere kotters.

·       Zondag likken we onze wonden en kan eenieder weer zijns weegs gaan, hopelijk tot het volgende jaar.

Wat betreft de vrouwenboot zouden wij jullie willen vragen of de dames die mee willen varen zich willen aanmelden op volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag aanmelden bij Rob of Jan onder vermelding van het aantal personen die meevaren en mee-eten in verband met de catering.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De kosten worden gezamenlijk gedragen

 

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 18 mei 2018 16:00 tot 21 mei 2018 10:00

 

Deelnemerslijst

Anoniem (2)
Anoniem (4)
Anoniem (2)